Betalingsmogelijkheden

U kunt bij bestellen via pHpets.nl betalen in een beveiligde omgeving met de volgende betaalopties:

Vanuit NL: iDeal, MasterCard, VisaCard, PayPal, Afterpay, handmatige bankoverschrijving

Vanuit België: VisaCard, MasterCard, KBC Online, Belfius DirectNet, ING Home'Pay, Bancontact/Mr. Cash, Maestro, Paypal, handmatige bankoverschrijving, iDeal, Paypal

iDEAL

Deze betaalmethode is mogelijk voor iedereen met een geldige Nederlandse bankpas. Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces uw betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.

Creditcard(Visa en MasterCard)

U kunt uw creditcardgegevens via onze beveiligde SSL procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met uw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling.

PayPal

Voor het betalen met PayPal heeft u een PayPal-rekening nodig. Kijk voor meer informatie over betalen met PayPal op de website van PayPal.

AfterPay

Als u betaalt met Afterpay wordt na aankoop een mail naar u gestuurd met een digitaal betalingsformulier. Er zijn dus geen pen en papier meer nodig om achteraf betalen mogelijk te maken. U betaalt uiteindelijk door uw naam, adres en rekeningnummer in te vullen. Dit gebeurt via DigiAccept, het hart van Afterpay.

AfterPay voert voor shop.alka.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een betaaloverzicht van AfterPay via de AfterPay App kunt inzien en betalen, met de AfterPay App regelt u dit  veilig en heel eenvoudig op uw smartphone. Via de online omgeving Mijn AfterPay kunt u uw betaaloverzichten inzien en betalen vanaf uw computer of tablet. AfterPay houdt u op de hoogte via push notificatie & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor u klaar staat. U kunt bij shop.alka.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 150,00 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 250,00 .Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met digitale factuur niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Voor het gebruik van AfterPay hanteren we een toeslag van €1.75

Handmatige bankoverschrijving

Wanneer u kiest voor een handmatige overboeking dan krijgt u tijdens het bestelproces en per e-mail de nodige gegevens om de overboeking te doen. De betaling door middel van een handmatige overboeking is gratis. U kunt onze gegevens ook vinden bij onze contactgegevens.
Let op: omdat een handmatige overboeking meestal niet direct op onze rekening staat, kan het zijn dat de levertijd langer wordt.

Heeft u vragen over het gebruik van deze betaalmethodes neem dan contact op met onze klantenservice: bel (040) X of mail naar support@phpets.nl 

Stel uw vraag online

Hoe kunnen we u het best bereiken?